woensdag 3 juli 2024

Nijntje voor Charlotte 1 jaar



 Altijd een feestje om te maken, nijntje Lieve Charlotte gefeliciteerd met je 1 ste verjaardag, ik hoop dat je samen met papa en mama een gezellig feestje hebt gehad!


xx Monique

Bruiloft Patrick en Marloes





Dit waren de taarten voor de bruiloft van Patrick en Marloes; een plaatje vond ik zelf helemaal toen ik ze bij elkaar op de bruiloft neer zette, zo in het weiland, echt alles klopte! En dan de Topper, zo geweldig! Dit waren jullie helemaal, wat een mooi kado van jullie vrienden!

Ik hoop, maar dat weet ik eigenlijk wel zeker dat jullie een prachtige bruiloft hebben gehad! Veel geluk samen, met de kleine man!


xx Monique
 

James Dean 6 en Bobbi Jolie 5 jaar thema frozen en Pokémon 2 kanten taart



 Broer en zusje vierden hun verjaardag samen; het werd een 2 zijdige taart, ene kant frozen andere kant pokemon.. dit moet altijd even in mijn hoofd bij elkaar komen...dat ik 1 basis kleur heb die toch er voor zorgt dat het 1 geheel wordt. Dat is gelukt en ik vond m erg geslaagd.Ook kwam er voor beide een klein taartje bij om de vele gasten allemaal een stukje taart te geven.

Bij elkaar stond het erg gezellig! Leuk dat ik dit voor jullie mocht maken, zo n dubbele kant taart was de eerste x; hier kan ik mijn draai wel in vinden hoor!


xx monique



voor de prettige samenwerking....



 Voor de makelaar; we hebben prettig met ze samengewerkt, dus vonden we dit leuk om aan ze te geven! Natuurlijk kan dit taartje ook gewoon voor een verjaardag he, vrij neutraal maar wel erg vrolijk en gezellig!


xx monique

Indy 23, zwart paars en goud...


 Indy al weer 23....pfff times flyes, mam wil jij een taart in kleurenthema goud paars zwart maken?! Tuurlijk lieverd! je bent op vrijdag jarig, dus vierde je het in de Bodega, was gezellig!


xx Mama

Papa en mama Nick en Emilie...


 Hoe leuk is het om vrienden en familie te verrassen met een geboorte cupcakje, om te laten weten of en een jongen of meisje gaat worden...dat deden Nick en Emilie!....de cake was ...
Geliciteerd hoor en geniet van jullie zwangerschap!


xx Monique