donderdag 28 februari 2013

hoera voor juf Annietha...taarten (maken) van ....met de hele klas dus 25 kindertjes...Dit was zoooo geweldig! Hier doe ik het voor, ik doe dit zo graag, iemand verrassen. De juf van de kikkerklas waarbij ik overblijf (al jaren) was jarig.
Normaal komt dat niet zoveel voor dat je er overblijft als de juf jarig is, maar vandaag toevallig wel. Dus had ik de kids al gezegd dat we wat moesten gaan bedenken. We hebben de juf weg gestuurd en gezegd dat ze niet mocht komen totdat wij haar gingen roepen....spannend en alle kindjes mochten de taart versieren als ze klaar waren met brood eten, nou dat was het wel hoor! Keurig gingen ze de stoeltjes in de kring zetten en goed helpen, ik had gezegd dat ik het niet alleen kon zo'n feestje bouwen, gelukkig kon indy ook helpen dus ging het helemaal goed!
2 vuurpijlen erin, dat was het helemaal wat dat was vuur waardoor de kids tegen elkaar gingen zeggen dat ze moesten blijven zitten in de kring want het was gevaarlijk! De juf was zeer verrast, klinkt gek maar misschien heb ik zelf nog wel het meest genoten!.....

xx monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten